Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaką snajperkę za NX kupić na perma ?

-Askry-

Którą snajperke wybrać?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? snajperke na perma najbardziej si? op?aca kupi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie którą snajperke na perma polecacie za nxy i dlaczego ???

Potrzebuje snajperki i do campienia na np: Snow Volley jak i do QS na June Flea. Taka pół na pół :-)

Jeżeli też by ktoś mógł mi napisać kiedy są te eventy na NXy to bardzo prosze :).

Opublikowano

Snow Valley = TPG-1 PRO

Na junka ogolnie wszystkie są dobre jak sie umie grac :D

Polecam TPG-1 PRO może noobska ale przyjemna w graniu ew. Subsonica

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Bywalec
Opublikowano

WA2000 jest idealna do campienia bo nie oddala oka od lunety po każdym strzale, oraz kosztuje 5k nx mniej niż konkurenci.

No ale QS tym nie za bardzo zrobisz. (Ja próbowałem i się nie udaje)

Więc głos na TPG-1 Pro

Aha rozważ FR F2.

Kosztuje tyle co WA2000 a gra mi się tak dobrze jak np. Arctic Wolfem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Ja bym brał do rashu L96A1 AW, a do campy WA-2000, które możesz później przerobić na Tacticala. Do pół na pół brałbym Tpg.

Opublikowano

Jak szukasz czegoś pół na pół, to idealna będzie TPG-1 Pro. Do campienia o wiele lepsza od AW ze względu na dobrą celność, ale za to nie jest tak dobra do QS jak AW, ale tutaj różnica jest niewielka.

Opublikowano

WA2000 jest idealna do campienia bo nie oddala oka od lunety po każdym strzale, oraz kosztuje 5k nx mniej niż konkurenci.

No ale QS tym nie za bardzo zrobisz. (Ja próbowałem i się nie udaje)

Więc głos na TPG-1 Pro

Aha rozważ FR F2.

Kosztuje tyle co WA2000 a gra mi się tak dobrze jak np. Arctic Wolfem

nie umiesz ks wa200 bo pizda jestes... wszystko ladnie sie da ppm lpm ppm

A i bierz AW najlepsza snajpa w ca

do qs to najlepsza snajpa i na hard scopy zawsze prosto leci a mozesz ja na victora bo tpg nie mozna :3

Bywalec
Opublikowano

Odezwał się "pro grejmer" -.-

Niektórzy nie rozumieją że to tylko gra i muszą wyzywać innych od noobów itd.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Z tym że to to samo co Arctic Wolf tylko inny kolor i nie mozna kupić tego na perma . . .

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Arctic Wolf najlepsza snajpa w grze :) Ba do tego najładniej wygląda

Arctic Wolf > l96a1 ghille

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Pół na pół to wiadomo, że tpg1 pro sam miałem ten dylemat swego czasu aw czy tpg pro ale wybrałem tpg i cieszę się z tego bo ta snajpa wymiata, jest super celna, dobra do kampienia na qs też extra szybki reloading + dużo pocisków. Uniwersalna snajpa chyba najlepsza w grze ale to subiektywne odczucia. Polecam ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim wyborem byłby dsr-1 subsonic. Mój qumpel ma ją na perma i jest zadowolony. Ja tez nią pykałem, bierze na hita, więc ładnie idzie. A ten powszechnie uznawany za naj arctic to poprostu ciut lepsza broń od zwykłego l96 a1 +cammo zimowe i te ,,szmaty"

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

WA2000=Prawie Auto

TPG1-Pro=szybkie ale beznadziejne

DSR-1 Subsonic=Wolna ale bardzo celna

Polecam Arctica co jest super poprostu fajnie się nim gra i najlepszy do QS

QS=QuickScope

NS=NoScope

HS=HardScope

18706.png
Opublikowano

AW - celna, krótki zasięg, piękny dźwięk strzału, idealna na małe i średnie mapy.

TPG PRO - celna, długi zasięg, ciężka, mocne obrażenia, strzela wystarczająco szybko, scope gorszy niż w zwykłym TPG.

WA2000 - dość szybka, celownik się nie oddala, strasznie niecelna (w przeciwieństwie do wszystkich innych tutaj snip) i beznadziejna na sniper only.

Dsr1 subsonic - ciężka, wolno strzela, długi zasięg, mocne obrażenia, celna.

Ja brałbym raczej AW przez to, że scope w TPG mnie wkurza i dobija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...